Log in

GDPR - personuppgiftspolicy

Hos Zoffan Sverige AB är dina personuppgifter i tryggt förvar. Vi hanterar all information med försiktighet och i enighet med svensk samt europeisk lagstiftning. När du genomför ett köp hos Zoffan Sverige AB eller någon annan e-handlare så lämnar du ut information om dig själv - men även digitala fotspår, så kallade cookies. För att säkerställa sekretessen och kundnyttan så vill vi ge dig en överblick i hur, varför samt vart vi hanterar dina personuppgifter. GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. Fram tills nu har vi följt PUL (Personuppgiftslagen) som nu ersätts av GDPR. Mycket är sig likt som tidigare hantering men lagen för hur företag får hantera dina personuppgifter skärps.

Personuppgifter

För att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande så krävs det att vi samlar in vissa personuppgifter, såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress, IP-adress, orderhistorik samt eventuell korrespondens till vår kundserviceavdelning. Genom att lämna dina personuppgifter till Zoffan samtycker du till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig. Du har alltid tillgång till de personuppgifter som finns sparade om dig. Om de inte är korrekta kan du ändra eller radera dem.

Hur sprids mina uppgifter ?

Vi är ytterst restriktiva i hur vi sprider dina personuppgifter, där endast relevant personal hos Zoffan Sverige AB har tillgång till de uppgifter som de behöver för att kunna utföra sina arbetsuppgifter. Uppgifterna lagras även i affärssystemet Visma eEkonomi av bokföringstekniska skäl. Vi lagrar också orderhistorik för att kunna erbjuda våra kunder att ex köpa till ny dynklädsel. En del av uppgifterna kan även komma att delas med transportörer, leverantörer, betalningsleverantörer och marknadsföringsbyråer. Men uppgifterna delas endast i enighet med svensk lagstiftning.

Cookies och spårningspixlar

Zoffan.se använder sig av små textfiler, s.k. ”cookies”, som sparas i din webbläsare när du besöker zoffan.se. Cookies används av Zoffan i syfte att optimera webbsidans funktionalitet och förbättra din köpupplevelse. Vill man som besökare inte tillåta att cookies sparas ner i webbläsaren så kan man välja att blockera cookies i sin webbläsare.
Zoffan använder sig av spårningspixlar, även kallade Web Beacons, Single pixel GIF, i syfte att utvärdera olika typer av marknadsföring och mäta antal besökare till webbsidan. Exempel på spårningspixlar som kan finnas på Zoffan.se är Google AdWords pixel för spårning av köp och Google Analytics pixlar för spårning av besökta sidor och även köp.
spårning av köp och Google Analytics pixlar för spårning av besökta sidor och även köp.

Kan jag radera mina uppgifter?

För att kunna administrera din order och följa svensk lagstiftning så kan vi inte radera all data. Du kan däremot ändra och ta bort flertalet uppgifter genom att logga in på mina sidor, alternativt kontakta vår kundtjänst.

Zoffan Sverige AB, lager och varuutlämning: Skallebackavägen 15, 302 41 Halmstad
E-post kundservice/order: info@zoffan.se - Telefon: 035-324 31 - Mobil Robert: 072-732 26 36

Logga in or Registrera dig