Log in

Cookies och Integritet

Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till Zoffan.se hanteras i enlighet med personuppgiftslagen (PUL) och EU Direktiv 95/46/EC.  Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Genom att lämna dina personuppgifter till Zoffan.se samtycker du till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig. Du har alltid tillgång till de personuppgifter som finns sparade om dig. Om de inte är korrekta kan du ändra eller radera dem.

Cookies och spårningspixlar

Zoffan.se använder sig av små textfiler, s.k. ”cookies”, som sparas i din webbläsare när du besöker zoffan.se. Cookies används av Zoffan i syfte att optimera webbsidans funktionalitet och förbättra din köpupplevelse. Vill man som besökare inte tillåta att cookies sparas ner i webbläsaren så kan man välja att blockera cookies i sin webbläsare.
Zoffan använder sig av spårningspixlar, även kallade Web Beacons, Single pixel GIF, i syfte att utvärdera olika typer av marknadsföring och mäta antal besökare till webbsidan. Exempel på spårningspixlar som kan finnas på Zoffan.se är Google AdWords pixel för spårning av köp och Google Analytics pixlar för spårning av besökta sidor och även köp.
spårning av köp och Google Analytics pixlar för spårning av besökta sidor och även köp.

Zoffan Sverige AB, lager och varuutlämning: Skallebackavägen 15, 302 41 Halmstad
E-post kundservice/order: info@zoffan.se - Telefon: 035-324 31 - Mobil Robert: 072-732 26 36

Logga in or Registrera dig