Om ZOFFAN

Det hela började med att jag och min fru tröttnat på vår soffa och skulle annonsera ut den på Blocket.
Där hittade vi en annons som hänvisade till Tiwest – soffor på internet. Vi följde länken och hittade genast ett par, tre tilltalande alternativ och bestämde oss för att besöka utställningen på Skallebackavägen i Halmstad. Väl där föll vi omedelbart för soffan Orlando, men även för den mycket trevlige och tillmötesgående innehavaren av Tiwest, Kenne, som så småningom berättade att han hade funderingar på att dra sig tillbaka, med ålderns rätt. Eftersom vi sedan länge beslutat att vi någon gång i framtiden skulle starta upp någon form av egen verksamhet, ”om rätt tillfälle dyker upp”, så tittade vi bara på varandra och insåg genast att vi båda fått en gemensam tanke i våra huvuden: Det här vill vi göra!

Det hela ledde till att ”ZOFFAN – Sköna möbler till härliga priser” fick möjligheten att slå upp portarna, på samma plats, den 1:a augusti 2015, med ambitionen att fortsätta verksamheten i samma goda anda som tidigare men även att på sikt ”krydda anrättningen” ytterligare något.

Det är några saker som glädjer oss extra mycket:

  • De som handlar utan att ha besökt oss, och alltså inte provsuttit sin soffa, är nästan undantagslöst mycket nöjda med sitt köp. Vi får ofta mail där man skriver att soffan var mycket finare än de väntat sig, efter att ha sett den på vår hemsida. På vår Facebook-sida är det också många som skriver och säger att de är glada för sin nya soffa.
  • Många av de kunder som köpt av Tiwest under de här åren, köper nu en ny soffa. De har t.ex. flyttat och den gamla passar inte in. Man har inrett en gillestuga eller nytt TV-rum och behöver fler sittplatser. Väldigt ofta är det barn som flyttat till egen lägenhet och då kommer till oss. En mycket stor andel av våra nya kunder får vi genom att de har vänner som handlat hos oss.
  • Vi hör ofta att vår hemsida gör det enkelt för våra kunder att välja soffa, tyg & färg. Hör gärna av er om det är något ni saknar, så skall vi försöka tillmötesgå alla era önskemål!